Equip mèdic

  • DR. ENRIQUE TRILLA HERRERA
  • Dr. Carlos Salvador Lacambra
  • METAS_CARLOS_AZIZ
DR. ENRIQUE TRILLA HERRERA

Dr. Enrique Trilla Herrera

Llicenciat en medicina per la Universitat de Barcelona el 1994, es va formar com a especialista en Urologia via MIR a la Ciutat Sanitària i Universitària de Bellvitge (CSUB) entre 1996-2001. Doctor en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona amb el grau d'Excel·lent Cum Laude en 2004 amb la tesi doctoral titulada "Estudi de factors pronòstics predictius de la presència de fibronecrosis a les masses residuals post quimioteràpia en tumors de extirpi germinal".

European Board of Urology en 2014 i acreditat acreditat amb un Diploma i com a cirurgià de consola en cirurgia robòtica da Vinci (Intuitive).

Actualment és Cap Clínic en el Servei d'Urologia de l'Hospital Vall d'Hebron i responsable de la Unitat de Trasplantament Renal així com Professor associat de cirurgia de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Les seves àrees d'interès són la uro-oncologia, especialment la cirurgia laparoscòpica, robòtica i mínimament invasiva així com el trasplantament renal. Investigador del grup en Fisiopatologia renal de l'Institut de Recerca Vall d'Hebron on actualment està duent terme diversos projectes de recerca bàsica en relació al càncer renal i mecanismes biomoleculars implicats.

Ha participat en més de 70 cursos o jornades de l'especialitat i 45 congressos nacionals i internacionals. És autor o coautor de 23 articles nacionals i 20 internacionals en revistes de l'especialitat.

Dr. Carlos Salvador Lacambra

Dr. Carlos Salvador Lacambra

Llicenciat en Medicina per la Universitat de Barcelona. Va fer l'especialitat d'Urologia via MIR a l'Hospital Vall d'Hebron entre els anys 2003 i 2008. Va obtenir el grau de Doctor en Medicina a la Universitat Autònoma amb Cum Laude en 2011 després de defensar la Tesi Doctoral "Impacte de la supressió androgènica sobre el perfil lipídic i el risc aterogènic en pacients amb càncer de pròstata". És adjunt al Servei d'Urologia de la Vall d'Hebron i membre de la Unitat de Trasplantament Renal de la Vall d'Hebron. Ha assistit i participat com a ponent en nombrosos congressos d'urologia i és autor de nombroses publicacions científiques a nivell nacional i internacional. És professor associat clínic a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Dr Aziz Fakiani Rumie, especialista en urologia

Dr. Aziz Fakiani Rumie

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Zaragoza. Es va especialitzar en Urologia a l'Hospital de la Vall d'Hebron. Ha realitzat estades a l'Hospital The Mount Sinai a NYC (EUA) i a d'altres centres. Va ser Cap de Secció a l'Hospital de la Creu Roja de l'Hospitalet durant 12 anys i responsable de la Unitat d'Andrologia a l'Hospital de la Vall d'Hebron , on també va ser membre de la Unitat de Trasplantament Renal. És autor de diverses publicacions en revistes nacionals i internacionals. Ha estat un dels pioners en el tractament prostàtic mitjançant Làser KTV i Tulio. Ha participat en més de 70 cursos o jornades de l'especialitat i múltiples congressos nacionals i internacionals.